Året som gikk ga oss mange nye muligheter, sammen med de utallige begrensingene som også kom vår vei i fjor. Det at vi bruker mer tid hjemme har for mange betydd at de har brukt mye mindre penger enn de pleier og hvis man har vært så heldig at man ikke har opplevd å bli negativt påvirket økonomisk, har det gitt mer spillerom til prosjekter man ellers ikke hadde hatt råd til.

Kanskje det er derfor så mange flere ønsker å bruke dette året til å realisere prosjekter de hittil bare har drømt om? Ikke vet jeg, men jeg tror det må ha noe å gjøre med det.

Jeg bor i Sande og kan se at det er mange som holder på med å gjøre klart til prosjekter denne våren. Det at man kan bestille og få levert ferdigbetong i Sande direkte dit man trenger det har unektelig noe å gjøre med det.

Realiser prosjektene du drømmer om

Det at man kan bestille og få levert ferdigbetong i Sande gjør at man kan slippe å selv skulle blande ut og hvor man trenger veldig mye betong er det mye lettere å bestille ferdig enn å skulle ordne det selv. Det at betongen kan pumpes direkte dit den skal brukes er en stor lettelse for mange og jeg skjønner hvorfor det er en så populær løsning.

Da vi skulle bygge på grunnen der vi bor nå leide vi inn folk fra Ulstein Betong og fikk også levert ferdigbetong fra dem og det var så innmari greit å bare få det ordnet på den måte. Vi visste ikke så mye om det og det føles bare mye tryggere når man kan be om hjelp fra fagfolk.

Det å ha mer økonomisk frihet enn vanlig på grunn av et lavere forbruk er kanskje noe mange ikke tenker så mye over, men å realisere drømmen er nå nærmere enn noen gang.