Det kan være vanskelig å velge hvilken vei man skal gå når det gjelder studie og karriere. Kanskje vet du allerede at du drømmer om en jobb innen helsefaget men er usikker på hvilken funksjon du egentlig vil ha. Det kan også være at du allerede har begynt studie innenfor helseområdet, men at du vil bli klokere på hvordan hverdagen egentlig ser ut og ha noen praktiske ferdigheter før du blir ferdig.

I disse situasjoner er en reise med TryMedics helt opplagt for deg. De tilbyr nemlig spennende reiser kombinert med praksis på sykehus for deg som vurderer å søke et studie innen helsefag, eller for deg som allerede har begynt et studie på dette området.

På en slik reise blir du tilknyttet mentorer som er ansatte på et sykehus på din valgte destinasjon. Her kan du velge hvilken type arbeid du vil se mer om, slik at det blir helt relevant for deg. I forløpet får du lov å følge denne personen for å få innsikt i arbeidsdagen deres, bli klokere på ulike sykdommer, undersøkelser og behandlinger og generelt lære masse om arbeid på et sykehus. 

Uganda eller Zanzibar

Du kan delta på et forløp i Uganda eller Zanzibar der du helt sikkert vil oppleve et helsevesen som er annerledes enn det vi kjenner i Norge. Derfor kan du få helt unike opplevelser som du ikke får muligheten til å se igjen, og du vil observere masse spennende ting i løpet av din tid. 

På reisen er du sammen med andre unge med samme interesser som deg, og derfor er det også en fantastiske mulighet til å danne relasjoner og nettverk med andre unge – både fra Norge, men også fra utlandet. Her er du garantert personlig utvikling og opplevelser for livet, og du får sikkert også med deg livslange vennskap hjem i bagasjen.