editorial

Lys og lamper handler ikke bare om funksjonalitet, men like mye om atmosfære og uttrykk. Du kan anvende belysning i hjemmet til å skape en helt ny stemning, fremheve elementer i rommet eller som en stilig del av innredningen.

Dekorasjonsbelysning i alle former

I de fleste rom har man behov for en primær lyskilde i form av pendler, spots, taklamper eller lignende. Men i tillegg til disse kan det være både smart og flott å supplere med annen belysning fra bord-, gulv- eller vegglamper. Dette gir muligheten til å fremheve elementer som malerier, planter og annet, og skaper «rom i rommet».

Men dekorasjonsbelysningen er også viktig. Denne finnes i mange varianter og utgaver, og avhenger fullstendig av dine ønsker og behov. Det kan for eksempel være lys under taket på soverommet eller bak TV-en på stuen, eller det kan være utendørs belysning som skaper en koselig og varm atmosfære på terrassen.

Det er helt opp til deg hvordan du vil bruke dekorasjonsbelysning i hjemmet, og det gir fantastiske muligheter for å skape kreative og personlige løsninger med lys i innredningen.

led strips

Stilige strips med lys

En opplagt mulighet innen dekorasjonsbelysning er de smarte led strips. Disse kan nemlig festes direkte på vegg, dør, møbel eller annet, så de er veldig enkle å montere. De kan klippes og formes som du ønsker det, og de finnes i forskjellige farger og designs.

Du kan finne de populære LED strips på https://ledlyskilder.no/19118-led-strips. Bruk den for eksempel under taket på barnerommet for et flott og eventyrlig uttrykk, eller i skapet for å få et luksuriøst uttrykk og samtidig gi lys til innholdet. De kan også brukes på kjøkkenet, eller de kan plasseres rundt eller bak TV, radio eller lignende. 

Mulighetene er mange, og det er helt opp til deg å være kreativ med de smarte LED strips.