Visste du at du selv kan velge hvordan hjemmet ditt skal lukte? Med en Air Wick Freshmatic Spray kan du nemlig kontinuerlig få ut den lukten du ønsker i rommet, helt uten selv å måtte aktivere. Og her er det altså ikke snakk om syntetisk lukt og farlige kjemikalier, men om behagelige lukter etter eget valg.

For eksempel kan du velge lukt av forskjellige sitrusfrukter, som spesielt er en populært lukt for baderommet der man ofte ønsker noe friskt. Lavendel er også alltid et populært valg, og gir en herlig beroligende lukt som er perfekt for soverommet eller lignende.

Det er masse forskjellige varianter å velge mellom, og med en Air Wick kan du kontrollere hvordan hjemmet ditt skal lukte. Det gir deg muligheten til å gjøre hjemmet enda mer personlig.

Friskere luft på spray

Me en luftfrisker kan du nøytralisere lukt i rommet, og det gjelder både på badet etter toalettbesøk, på kjøkkenet etter matlaging, på soverommet og alle andre rom. Det er helt opp til deg å velge. Den automatiske dispenseren sørger helt selv for å friske opp luften og gi en god lukt.

Foretrekker du duftpinner kan du selvfølgelig også velge denne metoden.

Hos www.coolpriser.no får du nemlig et stort utvalg av Air Wick produkter som egner seg for ethvert hjem. Velg mellom masse forskjellige produkter som luftfriskere og luftrensere, duftpinner, duftlys og mye mer. Variantene er mange, og du kan helt sikkert finne noen personlige favoritter.

Utvalget er alltid stort og oppdateres når nye produkter utvikles og lanseres. Derfor får du alltid masse varianter å velge mellom. Uansett hvilken Air Wick produkt du velger, så kan du være sikker på en høy kvalitet og en brukervennlig løsning.

Hos Coolpriser.no får du veldig konkurransedyktige priser som er presset helt i bunn uten å gå på kompromiss med kvaliteten.