Det er ingen hemmelighet at hårtap leder til et tap av selvtillit hos mange menn. Det er derfor markedet er blitt så stort for å kunne forebygge og behandle nettopp dette. Hva er det som gjør at hårtap går utover selvtilliten? Hva kan man egentlig gjøre med det? Her kan du lese mer om akkurat det. 

Gammel for fort

Dette med å miste selvtillit og hårtap henger ofte sammen med at mange føler at de blir gamle altor fort. Det er mange som begynner å miste håret allerede i tjueårene og kanskje tidlig i tredveårene og de føler at de ser mye eldre ut enn de er, når de mister håret. Dette er en av hovedgrunnene til at mange menn føler de mister selvtilliten sammen med håret, men de trenger også sammen med at hår og identitet går hånd i hånd. Vi ser rett og slett helt radikalt annerledes ut med annerledes hår og derfor er det helt essensielt at man har det håret man identifiserer seg med, for å føle seg som seg selv. Dette gjelder i stor grad når man mister håret. De fleste menn som mister håret, enten delvist eller helt, vil gjerne komme tilbake til sånn det var før de mistet det. Det er derfor det egentlig ikke er så rart at menn mister selvtilliten i forbilndelse med hårtap, men hva kan man gjøre?

Forebygg selv

Du kan faktisk gjøre mye selv. I dag finnes det vitenskapelig dokumenterte produkter med effekt mot hårtap. Hårtap kan altså både forebygges og bekjempes med de riktige tiltakene og produktene. Dette er en stor lettelse for mange, at man uten plastisk kirurgi og veldig drastiske tiltak kan få selvtilliten tilbake. Det er jo ingen som liker å føle seg eldre enn de er, og derfor er det viktig å forebygge hårtap.