Hva tenker du på når du velger tannlege?

Når jeg var barn likte jeg tannlegen. Man fikk en god velkomst og belønning for at man hadde vært flink. De to tingene pakket liksom inn opplevelsen i midten som noe som var helt greit å få unnagjort.

Jeg husker faktisk ikke noe særlig av det å være hos tannlegen som barn borsett fra starten og slutten, og det var begge gode opplevelser. Det er så viktig at man får den opplevelsen som barn. At man får en opplevelse av at det er greit å være hos tannlegen, at det ikke er noe som er skummelt eller noe å grue seg til. 

Historien er en annen når man er voksen 

Det å ha et fint forhold til tannlegen var noe jeg som barn og tenåring litt gikk ut fra at voksne også hadde. Det er sikkert noen som har det og jeg skal da klart innrømme at jeg liker å vite at jeg akkurat har fått renset tennene og at alt er i orden. Da kan jeg gå med hodet litt ekstra hevet med en god følelse av at ting er som de burde være. Men selve opplevelsen av å være hos tannlegen? Den er helt annerledes? Midten er ganske den samme, og det er fortsatt begynnelsen og slutten jeg husker best, men opplevelsen er helt annerledes enn det de var før.

Betaling og arroganse

Når man kommer til tannlegen som voksen har man noen ganger en opplevelse av arrogante tannleger som snakker til deg som et barn. Som om du ikke engang klarer å pusse tennene dine og slutter avtalen med å kreve alt for mye penger. Fantastisk. Jeg har kastet bort så mange år og penger på dårlige tannleger, men er så glad for at jeg har funnet en ny her https://valentinlysttannlegekontor.no/ !