editorial

Er det ditt verste mareritt å komme hjem fra byen eller godt selskap for så å oppdage at du ikke har nøkler? Det er du ikke alene om, og det er heldigvis en del man kan gjøre for å unngå å stå i situasjonen i utgangspunktet, samt hjelp å hente hvis uhellet mot all formodning skulle være ute. Det kan du lese mer om her. 

Finn en låsesmed med døgnvakt 

En låsesmed med døgnvakt kan være utrolig smart hvis du har låst deg ute og det er midt på natten. Det er jo ikke noen hemmelighet at det er mange som kan finne på å glemme nøklene og komme sent hjem, eller man har vært på fest eller på byen og fått nøklene frastjålet eller kanskje lagt dem fra seg og glemt dem et sted. Da kan gode råd plutselig være svært dyre, og det er da det er så utrolig praktisk med en låsesmed med døgnvakt. Finn en låsesmed i nærheten av deg. 

Det er nemlig lurt å finne en låsesmed som har døgnvakt i nærheten, så man alltid vet at det er hjelp å få hvis det skulle skje at man låser seg ute. Da er det også litt lettere ikke å gå i panikk, og det finnes som regel alltid en låsesmed i nærheten. Husk å sjekke om låsesmeden har døgnvakt når du eventuelt lager en oversikt over låsesmeder i nærheten. 

låsesmed med døgnvakt

Unngå å låse deg ute 

Det kan også være lurt å tenke litt over hva man kan gjøre selv for å unngå at man låser seg ute i utgangspunktet. Det er jo sånn at det er mye man kan gjøre for å unngå at det skjer. Man kan eksempelvis alltid sørge for å ha et sett ektstranøkler i en veske eller sekk eller lignende som man bruker mye og man kan gi et sett nøkler til en man stoler på.