Du har helt sikkert hørt om personlig stil i forbindelse md klær og garderobe, men det er faktisk også noe av det hotteste man kan gjøre i forbindelse med innredning. Her skal vi se litt nærmere på hva personlig stil innebærer, og hvordan du kan få det i ditt hjem. 

Hvordan får jeg personlig stil i hjemmet? 

Det er jo sånn at vi har levd lenge med hvit og grå minimalisme, og det er det ikke så rent få som begynner å bli lei av. Det er mange som har lurt på hva den neste store trenden skal bli når det kommer til innredning, men det viser seg at i stedet for en helt tydelig trend som arvtager til de mange versjonene av minimalisme, er det en bølge av personlig stil som har skylt innover innredningsmarkedet. 

Finn ting og objekter som sier noe om deg! 

Det er ikke så rart at det er blitt utrolig populært å handle brukt i forbindelse med personlig stil og innredning. Det er rett og slett fordi det er enklere å finne helt unike ting brukt og antikk, og dermed kan du enkelt finne noe som sier noe om deg – som du har et forhold til, som man ikke bare kan kjøpe som masseproduserte ting. 

På samme måte kan man også bruke veggene til å uttrykke sin personlige stil. Det kan for eksempel være gjennom farger, men også gjennom dekorasjoner, bilder og plakater, som sier noe om hvem du er som person. Det er mange måter å uttrykke seg på, og det er ikke sånn at noe er feil, så lenge det er noe du føler deg hjemme i. 

Med flott veggdekor kan du enkelt understreke din personlige stil.Da kan du for eksempel bruke noe du liker som referanse, og se om det kan overføres til veggen – enten på en bokstavelig og konkret eller mer abstrakt måte. Det er helt opp til deg.