USA er en av de land som vi nordmenn ofte handler med, både privat og gjennom bedrifter. Det skyldes selvfølgelig ikke minst at landet er utrolig stort, både når det gjelder innbyggere og økonomisk. Derfor gir det seg selv at mange ting sendes og transporteres mellom Norge og USA. Men hva er egentlig den beste løsningen hvis du skal sende pakke til USA? Det avhenger av mange faktorer, som for eksempel hva du skal sende, hvor fort det skal komme seg frem, og hvilken pris du er villig til å betale.

Men én ting er sikkert, og det er at både private og bedrifter har rik mulighet til å sende pakker til USA. Flere amerikanske forsendelsestjenester som UPS og FedEx har avdelinger i Norge og er derfor opplagte å anvende, men det finnes også mange andre fraktselskaper fra inn- og utland som tilbyr forsendelser til USA. Noen leverer direkte til døren, mens andre sender til spesifikke avhentingssteder. Med noen løsninger kan du få veldig rask levering, mens det i andre er fokus på å levere så billig som mulig. Det er derfor helt opp til deg og dine behov, hvilken løsning som er den riktige for deg.

Hos Billigpakke.no kan du få et godt overblikk over dine muligheter når du vil sende pakke til USA. Her kan du skrive inn opplysninger om pakkens størrelse og vekt, og så kan du se hvilke muligheter som finnes. Da får du kun frem de relevante alternativer, og så kan du selv sammenligne og utvelge de som passer best for deg. Tjenesten kan anvendes raskt, enkelt og gratis av både bedrifter og private, og i løpet av kun få minutter kan du finne den beste og billigste løsningen for deg. Det kan spare deg for mye tid og penger på din neste forsendelse til USA.