Wallstickers blir mer og mer populære i de norske hjem, og det skyldes ikke minst deres allsidighet. Det finnes uendelig med muligheter for deres anvendelse, og de gir deg muligheten til å skape unike uttrykk i ditt hjem – uansett om det er snak om barnerommet eller stuen. De smarte klistremerker er veldig enkel å anvende, og det tar kun ganske kort tid å montere de på veggen. De kan festes på nesten alle underlag, og dette betyr også at de er praktiske og enkle å skifte ut hvis du endrer mening. Dette er noe som gjør at de er perfekte for blant annet barnerommet, fordi det ofte er nødvendig å endre på innredningen i løpet av et par år. Når barnas interesser endrer seg, så kan du raskt og enkelt – og billigt – skifte ut walsltickers til noen nye.

Wallstickers kan for eksempel være små, søte klistremerker med hjerter, stjerner, blomster eller lignende, som er flotte på veggen, på skap eller speil og lignende. Det er et praktisk, billig og flott alternativ til maling eller tapet som krever betydelig mer arbeid. Det kan også være sitater, som er populære for eksempel på soverommet eller kjøkkenet. Søte og kjærlige ord, morsomme eller inspirerende sitater, oppskrifter eller personlig husregler – det finnes uendelig med muligheter, og wallstickers med tekst er en opplagt måte til å uttrykke noe personlig og unikt i ditt hjem.

På sohu-shop.no/shop/wallstickers-62s1.html finnes det selvfølgelig også masse wallstickers med motiver av personer, dyr, natur, byer, verdenskart og mye mer. Det er helt opp til deg hvordan du vil utvelge, kombinere og plassere dine wallstickers for å skape akkurat det uttrykket du drømmer om i ditt hjem. De kan anvendes i alle rom og til enhver innredning, så det gjelder bare om å være kreativ og bruke de etter din personlige stil.